Glasservice

Glasreparationer

Ibland går glas sönder, det kan handla om snedsparkade fotbollar eller inbrottsförsök som resulterat i trasigt fönsterglas. Oavsett anledning erbjuder vi glasreparationer med snabb service, säker leverans och rätt utbildad personal.

Reparation av fönsterglas

Vi utför glasreparationer på fönster med olika sorters glas, tex isolerglas, energiglas eller flerglasfönster. Vi reparerar fönster åt fastighetsägare, företag, fastighetsbolag och privatpersoner.

Reparation av skyltfönster

Om skyltfönstret blivit skadat så utför vi glasreparationer även på större butiksrutor. Om glaset är så pass skadat att hela skyltfönstret behöver bytas så ordnar vi det. Om skadan sker på icke ordinarie arbetstid så finns vår jour tillgänglig. I de flesta fall återställer vi skadan så att butiken kan öppna nästföljande morgon utan störningar. Om det har det blivit skador även på glasväggar eller montrar inne i butiken så hjälper vi till med det också.

Vid omfattande skador har vi på Ekströms Glas ett brett sortiment av glas i lager. Vi har laminerat glas, energiglas, brandglas, säkerhetsglas, spegelglas och inredningsglas för alla användningsområden.

Kontakta oss när du behöver en glasreparation, vi byter ditt trasiga glas på ett snabbt och professionellt sätt!

Kontakta oss

Tel. 08-34 01 20
Email info@ekstromsglas.se


JaNej

Har du frågor eller önsker du en offert?
Kontakta oss