Industrifönster

Behöver du ett fönster, en dörr eller en vägg som ska sticka ut lite, släppa igenom mycket ljus men ändå synas? Här finner du ett alternativ med kontraster, modern design och lite mer edge. Vi på Ekströms Glas erbjuder industrifönster från det unika och patenterade systemet DYFA NEW YORK – glas och aluminium. Det är fönster, dörrar och rumsavdelare i modern design med svarta ramar och spröjs av metall, de kallas även fabriksfönster eller stallfönster.

Standardfärgen är svart men det går att få industrifönster med profiler även i andra kulörer. Fyllningarna är gjorda av 6mm tjockt härdat säkerhetsglas. DYFA NEW YORK är i första hand gjort för inomhusmiljö men det går att skapa utvändiga fasader, fönster och dörrar också för den som vill ha samma uttryck.

Systemet är väldigt anpassningsbart och erbjuder lösningar med svängdörrar, skjutdörrar och vikdörrar samt handtag i många modeller. Storleken är också flexibel men standard modulerna i 500*720mm finns alltid i lager vilket ger kortare leveranstider.

Kontakta oss

Tel. 08-34 01 20
Email info@ekstromsglas.se


JaNej

Har du frågor eller önsker du en offert?
Kontakta oss