Vindskydd

Cit i Lä® är ett unikt koncept för höj- och sänkbara vindskydd som är oerhört användarvänligt. Med ett enkelt handgrepp höjer eller sänker du den rörliga delen så att du hela tiden kan anpassa skyddet efter de förutsättningar som råder för ögonblicket.

Cit i Lä® är tillverkat i aluminium och förses i standardutförandet med laminerat personsäkerhetsglas. Vill du ha effekten av insynsskydd kan du välja rökfärgat glas, opalfolie eller mönstrad folie som tillval. När du väljer Cit i Lä® för din uteplats får du staket, vindskydd och inglasning i ett och en lösning helt skräddarsydd efter dina behov.

Det finns ett flertal varianter som samtliga går att kombinera med varandra utifrån vilket behov som finns. Fast räcke, höj- och sänkbar inglasning, med fast överljus och SPLITT helinglasning.

SPLITT är en variant av höj- och sänkbar inglasning där de två rörliga glasen öppnar från mitten – ett uppåt och ett nedåt. SPLITT är lämplig där man kan fästa inglasningen uppåt mot exempelvis undertak, balkong eller pergola.

Kontakta oss

Tel. 08-34 01 20
Email info@ekstromsglas.se


    JaNej

    Har du frågor eller önsker du en offert?
    Kontakta oss